Over Mij

Hallo, ik ben Hatice Rouwen.

Fulltime mama, partime stiefmoeder en 3 dagen in de week werkzaam als assistent drogist op de klantenservice van Ahold Delhaize, daarnaast probeer ik ook nog eens een liefhebbende vrouw te zijn voor mijn man, het huishouden te regelen en bezig te zijn met haken, kaartjes maken , borduren en meer.

Al enige jaren ben ik kaartjes aan het maken, maar sinds de komst van mijn dochter in 2011 is dit een beetje verwaterd. In 2013 heb ik het haken weer opgepakt, als kind heb ik dit in Turkije geleerd en ik vind het nog altijd leuk om te doen en super verslavend, menig avond zit ik met een haakwerk op schoot.

Op deze website vind je dan ook voornamelijk mijn haakcreaties waarvan ik de patronen uit boekjes en via het internet heb gevonden of bij een haakpakket heb gekregen. Zelf patronen bedenken zit er nog niet echt in (je weet natuurlijk maar nooit), maar wel maak ik variaties op de gevonden patronen zodat het toch een beetje een eigen werkje wordt.

Vooral dekens haken vind ik erg leuk om te doen en dan met name de cal’s (crochet a long) zoals de scheepjescal 2014 en strependeken van 2014

Sinds mei 2018 in het bezit van een Sensa racefiets en ben hier nu regelmatig op te vinden, ik vind het fietsen op de racefiets geweldig leuk om te doen terwijl ik fietsen op de stadsfiets echt verschrikkelijk vind. Nooit gedacht dat ik gewoon voor de lol even een rondje zou gaan fietsen van meer dan 5 km. Gemiddeld fiets ik nu rond de 30km en hoop dat ik er ook nog lol in krijg om wat langere stukken te gaan fietsen zodat ik met mijn man meekan, die houdt van rondjes fietsen van minimaal 100km anders is is hij alleen maar een beetje opgewarmd.

IMG_1332

 

Geef een antwoord